Środa, 1 maja 2024r.

Imieniny: Józefa, Jeremiasza, Filipa

  • DOŁĄCZ DO NAS:

Strona główna / Miasto / Nowe wydanie Giełdy Gastronomicznej w Interferiach

Wydarzenia

Nowe wydanie Giełdy Gastronomicznej w Interferiach

Foto: Organizator

W dniach od 4do 5 marca w hotelu Interferie Medical SPA odbędzie się nowe wydanie Giełdy Gastronomicznej, organizowanej przez kołobrzeską firmę Klimatex – Centrum Wyposażenia Gastronomii. Podczas trwającego wydarzenia 30 największych producentów i importerów sprzętów gastronomicznych z polski i zagranicy zaprezentuje najnowsze technologie kulinarne połączone z degustacjami.

Nowe odsłona Giełdy daje zainteresowanym  możliwość negocjacji cen bezpośrednio od producenta, co jest gwarancją uzyskania najniższej ceny na rynku. To wyjątkowa okazja na poszerzenie własnego asortymentu, ale również możliwość zapoznania się z najnowszymi trendami w branży gastronomicznej – mówią organizatorzy imprezy.

Dzięki współpracy firmy Klimatex z najlepszymi producentami i importerami sprzętów gastronomicznych macie okazję na zakupienie wysokiej klasy  urządzeń, porcelany i sztućców a także asortymentu hotelowego.

Istotnym elementem wydarzenia będą również pokazy prowadzone na stoiskach przez ekspertów kulinarnych. Gośćmi tegorocznej edycji są: Krzysztof Gawlik - członek WMCS- World Master Chefs  Society oraz szefowie kuchni firmy Farutex, Artur Musztyfaga, Krzysztof Marciniak i Michał Karadżow.

Nie zabraknie również doradców specjalistycznych, którzy wyjaśnią możliwości finansowania i projektowania wnętrz gastronomicznych.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Miejsce Giełdy:

Hotel Interferie Medical Spa
ul. Uzdrowiskowa 15, Świnoujście.

Godziny otwarcia:

4 marca (piątek): 9:30-17:00
5 marca (sobota): 9:30-15:00

Wszelkie pytania można kierować pod numer telefonu: 94 353 20 07 lub mail: gielda@klimatex.pl

Autor: Organizator
comments powered by Disqus